Relatiegeschenken op maat
Speciaal voor u(w klant) ontworpen
Neem contact op

Speciaal voor u ontworpen

Een USB in de vorm van uw product of logo, een sculptuur dat de visie van uw organisatie symboliseert of een (kook)boek in uw eigen huisstijl. Persoonlijke relatiegeschenken raken een snaar, zijn verzekerd van succes. Maar dat vraagt vooraf wel om een unieke gedachte en een nauwkeurig uitgevoerd plan. Rochus Relatiegeschenken denkt met u mee, neemt het voor u uit handen, want onze mogelijkheden zijn haast onbegrensd. Wat is uw wens? Wij gaan op zoek naar de mogelijkheden! En die vinden we. Altijd weer. Omdat wij geloven in de kracht van persoonlijke relatiegeschenken en daar gaan we vol enthousiasme voor. Door continu nauw af te stemmen met u als klant of het vooraf maken van visuals van uw product. Dat is ‘hard werken’, maar na afloop ook samen genieten. Want van succesverhalen krijgen wij nooit genoeg!

De deur staat bij Rochus Relatiegeschenken open!

Het huis van de toekomst! Waar maak je je toekomstige klanten nu echt blij mee? Met een eigen huis voorzien van een Paul Roescher keuken!
Jarenlang speelplezier en u bent verzekerd dat u jaren in beeld blijft….

Schakel Rochus Relatiegeschenken op tijd in!

Een praktisch geschenk waar uw relatie van tijd tot tijd naar kijkt. Kies voor een speciale glazen klok en wees ervan verzekerd dat uw naam blijft hangen.

Rijdt maar eens aan bij Rochus Relatiegeschenken

Bij unieke exclusieve auto’s horen dezelfde geschenken. Een op maat gemaakte, uiterst luxe verpakking met embossing van het logo, gevuld met een verrassende inhoud. Een prachtige wijn, slimme kurkentrekker en een op maat gemaakte sleutelhanger in huisstijl.
Proost!

Wij zijn er ook voor uw rijdende reclame

Spelenderwijs uw naam, product of merk onder de aandacht brengen met een origineel miniatuur. Voor jong en oud een graag geziene gift!

Rochus Relatiegeschenken draagt bij aan uw merkbeleving!

Subtiele reclame in een elegante uitvoering! Dit was de opdracht die we voor dit snelgroeiende damesmodemerk mochten uitvoeren. Resultaat een chique make-up tasje met embossing logo en binnenin gepersonaliseerde voering.

Een sterk staaltje creativiteit!

Niets gaat ons te ver! Na een ludieke actie met badslippers in huisstijl, was de volgende stap en stoere boxershort voor de stoere mannen.
Een ijzersterke actie van Beek Staal!

Rochus Relatiegeschenken steekt ook voor u graag de handen uit de mouwen!

Een persoonlijk en prachtig verzilverd geschenk voor de hedendaagse zakenman. Subtiele, niet opvallende reclame, maar wel altijd bij je!

Voor ’t zelfde geld een origineel idee!

Een luxe verpakking in huisstijl gevuld met chocolademunten voorzien van een embossing. U zoekt ook een creatief idee voor een event? Wij denken graag met u mee!

Blik verder met Rochus Relatiegeschenken

Met een koekblik gevuld met overheerlijke koek bieden we u 100% garantie dat uw geschenk in de smaak valt bij uw klanten. Het blik is compleet gecustomized in de huisstijl van de klant. Het is in allerlei varianten te maken, van rond tot vierkant, van klein tot groot. Tevens is er bij een vierkant blik de mogelijkheid om te kiezen voor een scharniersluiting.

Rochus Relatiegeschenken heeft ook voor u de oplossing

Deze gewaardeerde klant vroeg ons iets te bedenken voor hun 115-jarig jubileum. Al snel waren we het eens over de oplossing. Een ‘sprekende’ puzzel waarin we, in samenwerking met een cartoonist, alle facetten en hoogtepunten van het bedrijf tot uiting laten komen. Een lust om te zien wat er allemaal in het spel gebeurt!

Bij Rochus Relatiegeschenken zit u gegoten!

Een verzilverd miniatuur op een marmeren voet voor IHC Merwede. Een originele replica tot in alle details, waarvan we inmiddels al diverse modellen geproduceerd hebben.

 

Beste branding voor broekies!

Een broodtrommel in de vorm van een auto voor een autobedrijf, hoe leuk is dat? Zo krijgt uw naam of product overal bekendheid. Op school, op het werk, in het park… ga zo maar door. U wilt ook een doeltreffend artikel? Wij kunnen het precies zo maken zoals u het wenst!

Een relatiegeschenk van Rochus Relatiegeschenken maakt indruk!

Een kwaliteitsproduct in leder? Wij maken het graag voor u op maat. Of het nu gaat om een portemonnee, schrijfmap enz. Alle soorten leder mogelijk!

 

Echt cool!

Een koeltas compleet in eigen huisstijl. Het artikel is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en is in de kleur blauw en rood uitgevoerd, wat direct linkt naar Falk Bouwsystemen. Een leuk geschenk voor de zomer, maar ook voor de kerst gevuld met food!

Warm aanbevolen!

Een kwalitatief product dat ’s winters gegarandeerd voor de dag komt? Dan zit u met een stijlvol winterset bestaande uit muts en sjaal zeker goed.

Een uitgekookt idee

Hoe persoonlijk kan het zijn? Een origineel kookboek uitgevoerd in eigen huisstijl. Een relatiegeschenk met smaak!

Rochus Relatiegeschenken draagt graag bij aan effectieve reclame!

Een volledig gepersonaliseerde tas met trolley komt altijd van pas. Het artikel bestaat volledig uit de huisstijlkleuren van de klant, de voering is voorzien van het logo en de zipperpullers zijn in de vorm van het logo. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Rochus, (voor) net een niveau hoger! i

Mitsubishi Liften wil graag een geschenk op hoger niveau. Leg ook uw product vast in een glassculptuur voorzien van een 3D lasergravure. Verkrijgbaar in het door u gewenste formaat. Uiteraard afgewerkt in een luxe geschenkverpakking.

Spetterende ideeën!

Een chique velours strandlaken. Onbegrensde mogelijkheden als het gaat om uitvoering, formaat, grammage, inweving, etc. Een kwaliteitsproduct!

Originaliteit is bij Rochus Relatiegeschenken hoofdzaak!

Een cap compleet in eigen huisstijl. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We maken graag een visual op maat om u te verrassen.

Rochus Relatiegeschenken is vliegensvlug in verrassende ideeën

Een wijnkist in de vorm van een vogelhuis. Perfect passend bij de doelgroep. De gerealiseerde kleuren zorgen voor directe herkenning van uw bedrijf!

Rochus Relatiegeschenken is een stap verder!

Vraag opdrachtgever: een origineel zomergadget! De keus werd teenslippers in huisstijl. Met opvallend detail: uitgestanst logo in de zool, waardoor zelfs op het strand uw logo afgedrukt wordt. Echt indrukwekkend!

Reclame op hoog niveau!

Toppunt van een exclusief geschenk! Een op maat gemaakte zuil in hoogglans lak gespoten met daarop twee 3D gegraveerde glassculpturen. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

Haantje de voorste in exclusiviteit

In samenwerking met Van Lambalgen Allround Reclame hebben wij een kip van keramiek ontwikkeld handgeschilderd in eigen huisstijlkleuren! Op zoek naar een origineel, branche- gerelateerd geschenk? Daag ons maar uit!

Rochus Relatiegeschenken regelt het lekker!

Origineel zijn met food! Even geen standaard kerststol of rollade, maar een handgemaakt ‘kunstwerk’ van eersteklas chocolade, uiteraard in uw eigen kleuren. Gemaakt door een van de beste chocolatiers!
Om je vingers bij af te likken!

Met Rochus Relatiegeschenken loopt het beter!

Klanten lopen weg met onze ideeën! Een voorbeeld hiervan zijn de hippe Happy Socks. Uniek geweven met uw eigen product, logo of slogan.
Vanzelf, de kleuren zijn onbeperkt! Aarzel niet, zet de juiste stap en loop eens binnen bij Rochus Relatiegeschenken.

Voor herhaling vatbaar!

Een kindergeschenk waar kinderen blijvend plezier aan beleven! Een T-shirt met een eigen design welke met de wasbare stiften ingekleurd kan worden. Het shirt kan na het inkleuren, gewassen en opnieuw ingekleurd worden.

Rochus Relatiegeschenken pakt graag voor u uit

Een trolley met daarop de persoonlijke naam + het logo en/of slogan. Persoonlijker kan toch niet? Voor deze klant gecombineerd met een strandlaken, handdoekset en doucheschuim.

Rochus Relatiegeschenken reikt u graag de hand

Originele carwashpromotie!
De officiële opening van zijn nieuwe carwash wilde Jilis van Mourik auto’s B.V. op een ludieke manier kracht bijzetten. Daar dacht Rochus Relatiegeschenken graag in mee!
Zo’n zevenduizend huishoudens in Geldermalsen en omstreken kregen een washandje met daarin een foldertje in de bus om de naamsbekendheid te vergroten.

Passend cadeau

Een strooi-artikel maar dan origineel! Het kwartetspel is bij uitstek geschikt om foto’s van al uw machines of producten te tonen! Bovendien een geschenk dat blijft liggen en steeds opnieuw voor de dag wordt gehaald.

Rochus Relatiegeschenken voor de juiste verbinding

Een erg praktisch artikel en tegelijkertijd een eye-catcher op het bureau: een UBS stick van soft PVC in een vorm naar keuze. Verkrijgbaar in 2D en 3D. Uw bedrijf komt steeds weer in het zicht.

Wij maken het graag rond!

Hangtag met buttons compleet in eigen huisstijl. Er moet over diverse punten nagedacht worden, namelijk het formaat, aantal buttons, papiersoort, wel/geen stiksels… Het resultaat? Een erg leuk artikel waarmee het bedrijf direct wordt herkend. Het artikel is inzetbaar voor meerdere doeleinden.

 

"Samen uw relatie verrassen. Kom 's langs voor inspiratie, de koffie staat klaar!"

Bel vrijblijvend (0318) 52 11 57 of vul het contactformulier in

Maak een afspraak