Relatiegeschenken op maat
Speciaal voor u(w klant) ontworpen
Neem contact op

Speciaal voor u ontworpen

Een USB in de vorm van uw product of logo, een sculptuur dat de visie van uw organisatie symboliseert of een (kook)boek in uw eigen huisstijl. Persoonlijke relatiegeschenken raken een snaar, zijn verzekerd van succes. Maar dat vraagt vooraf wel om een unieke gedachte en een nauwkeurig uitgevoerd plan. Rochus Relatiegeschenken denkt met u mee, neemt het voor u uit handen, want onze mogelijkheden zijn haast onbegrensd. Wat is uw wens? Wij gaan op zoek naar de mogelijkheden! En die vinden we. Altijd weer. Omdat wij geloven in de kracht van persoonlijke relatiegeschenken en daar gaan we vol enthousiasme voor. Door continu nauw af te stemmen met u als klant of het vooraf maken van visuals van uw product. Dat is ‘hard werken’, maar na afloop ook samen genieten. Want van succesverhalen krijgen wij nooit genoeg!

Gerealiseerd voor Babypark

Hangtag met buttons compleet in eigen huisstijl. Er moet over diverse punten nagedacht worden, namelijk het formaat, aantal buttons, papiersoort, wel/geen stiksels… Het resultaat? Een erg leuk artikel waarmee het bedrijf direct wordt herkend. Het artikel is inzetbaar voor meerdere doeleinden.

 

Gerealiseerd voor Chickliner

Een erg praktisch artikel en tegelijkertijd een eye-catcher op het bureau: een UBS stick van soft PVC in een vorm naar keuze. Verkrijgbaar in 2D en 3D. Uw bedrijf komt steeds weer in het zicht.

Gerealiseerd voor QBS Group

Een luxe verpakking in huisstijl gevuld met chocolademunten voorzien van een embossing. U zoekt ook een creatief idee voor een event? Wij denken graag met u mee!

Gerealiseerd voor E.J. Bos diervoeding

Met een koekblik gevuld met overheerlijke koek bieden we u 100% garantie dat uw geschenk in de smaak valt bij uw klanten. Het blik is compleet gecustomized in de huisstijl van de klant. Het is in allerlei varianten te maken, van rond tot vierkant, van klein tot groot. Tevens is er bij een vierkant blik de mogelijkheid om te kiezen voor een scharniersluiting.

 

Gerealiseerd voor College Style

Een opvallende verschijning op straat. Iedere gewenste tas kunnen wij voor u produceren, ongeacht afmeting, kleur, materiaal, bedrukking of borduring, etc. Gegarandeerd succes!

Gerealiseerd voor IHC

Een verzilverd miniatuur op een marmeren voet voor IHC Merwede. Een originele replica tot in alle details, waarvan we inmiddels al diverse modellen geproduceerd hebben.

 

 

Gerealiseerd voor Broekhuis

Een broodtrommel in de vorm van een auto voor een autobedrijf, hoe leuk is dat? Zo wordt uw naam overal bekend, op school, op het werk, in het park… ga zo maar door. U wilt ook een doeltreffend artikel? Wij kunnen het precies zo maken zoals u het wenst!

Gerealiseerd voor Ekris

Een kwaliteitsproduct in leder? Wij maken het graag voor u op maat. Of het nu gaat om een portemonnee, schrijfmap enz. Alle soorten leder mogelijk!

 

Gerealiseerd voor Falk Bouwsystemen

Een koeltas compleet in eigen huisstijl. Het artikel is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en is in de kleur blauw en rood uitgevoerd, wat direct linkt naar Falk Bouwsystemen. Een leuk geschenk voor de zomer, maar ook voor de kerst gevuld met food!

Gerealiseerd voor Fortune Coffee

U wilt een opvallende klok aan de wand? Ook als het gaat om een product in glas zijn wij uw aangewezen partner.

Gerealiseerd voor Lodder Keukens

Hoe persoonlijk kan het zijn? Een origineel kookboek uitgevoerd in eigen huisstijl. Een relatiegeschenk met smaak!

Gerealiseerd voor Verhoek Europe

Een volledig gepersonaliseerde tas met trolley komt altijd van pas. Het artikel bestaat volledig uit de huisstijlkleuren van de klant, de voering is voorzien van het logo en de zipperpullers zijn in de vorm van het logo. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Gerealiseerd voor Mitshubishi

U gaat voor chique? Leg uw product vast in een glassculptuur voorzien van een 3D lasergravure. Verkrijgbaar in het door u gewenste formaat. Uiteraard afgewerkt in een luxe geschenkverpakking.

Gerealiseerd voor Condor Group

Een chique velours strandlaken. Onbegrensde mogelijkheden als het gaat om uitvoering, formaat, grammage, inweving, etc. Een kwaliteitsproduct!

Gerealiseerd voor Delektro

Een cap compleet in eigen huisstijl. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We maken graag een visual op maat om u te verrassen.

Gerealiseerd voor Midden Nederland Makelaardij

Een wijnkist in de vorm van een vogelhuis. Perfect passend bij de doelgroep. De gerealiseerde kleuren zorgen voor directe herkenning van uw bedrijf! 

GEREALISEERD VOOR REMMERDEN

Vraag opdrachtgever: een origineel zomergadget! De keus werd teenslippers in huisstijl. Met opvallend detail: uitgestanst logo in de zool, waardoor zelfs op het strand uw logo afgedrukt wordt. Echt indrukwekkend!

Gerealiseerd voor Van Reenen Transport

Toppunt van een exclusief geschenk! Een op maat gemaakte zuil in hoogglans lak gespoten met daarop twee 3D gegraveerde glassculpturen. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

GEREALISEERD VOOR VAN LAMBALGEN ALLROUND RECLAME (POLSKAMP)

In samenwerking met Van Lambalgen Allround Reclame hebben wij een kip van keramiek ontwikkeld handgeschilderd in eigen huisstijlkleuren! Op zoek naar een origineel, branche- gerelateerd geschenk? Daag ons maar uit!

Gerealiseerd voor Dijkwaard

Origineel zijn met food! Even geen standaard kerststol of rollade, maar een handgemaakt ‘kunstwerk’ van eersteklas chocolade, uiteraard in uw eigen kleuren. Gemaakt door een van de beste chocolatiers!
Om je vingers bij af te likken!

Gerealiseerd voor De Kruif Machines

Klanten lopen weg met onze ideeën! Een voorbeeld hiervan zijn de hippe Happy Socks. Uniek geweven met uw eigen product, logo of slogan.
Vanzelf, de kleuren zijn onbeperkt! Aarzel niet, zet de juiste stap en loop eens binnen bij Rochus Relatiegeschenken.

Gerealiseerd voor Hardeman Isolatie

Een kindergeschenk waar kinderen blijvend plezier aan beleven! Een T-shirt met een eigen design welke met de wasbare stiften ingekleurd kan worden. Het shirt kan na het inkleuren, gewassen en opnieuw ingekleurd worden.

Gerealiseerd voor WSP Systems

Een trolley met daarop de persoonlijke naam + het logo en/of slogan. Persoonlijker kan toch niet? Voor deze klant gecombineerd met een strandlaken, handdoekset en doucheschuim.

Gerealiseerd voor Jilis van Mourik

Originele carwashpromotie!
De officiële opening van zijn nieuwe carwash wilde Jilis van Mourik auto’s B.V. op een ludieke manier kracht bijzetten. Daar dacht Rochus Relatiegeschenken graag in mee!
Zo’n zevenduizend huishoudens in Geldermalsen en omstreken kregen een washandje met daarin een foldertje in de bus om de naamsbekendheid te vergroten.

Gerealiseerd voor Vaarkamp

Een strooi-artikel maar dan origineel! Het kwartetspel is bij uitstek geschikt om foto’s van al uw machines of producten te tonen! Bovendien een geschenk dat blijft liggen en steeds opnieuw voor de dag wordt gehaald.

"Samen uw relatie verrassen. Kom 's langs voor inspiratie, de koffie staat klaar!"

Bel vrijblijvend (0318) 52 11 57 of vul het contactformulier in

Maak een afspraak