Zorg, bouw, ICT of transport?
Rochus Relatiegeschenken kent uw branche

Jarenlang ervaring

U kent uw eigen branche als geen ander. De gebruiken, de relaties, het netwerk; ze zijn u tot in de nerven van het vakgebied bekend. Dat geldt in grote mate ook voor ons. Want na jarenlange ervaring kennen wij onder andere de zaken-, bouw-, zorg- en transportwereld van binnenuit. Weten we wat effectief is en met welke relatiegeschenken u uw waardering tot uiting kunt brengen. De middelen die we daarvoor gebruiken? Onze oren en handen. Want het begint met goed luisteren. Naar uw wens, uw behoeften en uw idee. Maar daarna ook onze handen, om het perfecte relatiegeschenk te zoeken, te creëren of te personaliseren. Zo kwamen we al talloze keren tot een geslaagd relatiegeschenk. Exclusief, op maat gemaakt of uit onze eigen collectie basisgeschenken. Benieuwd wat wij voor uw branche kunnen betekenen? Vraag Rochus Hardeman om een vrijblijvend advies.

Persoonlijk gesprek

Als geen ander zijn wij ons ervan bewust dat uw doelgroep het type relatiegeschenk bepaalt. Want of u nu werkt in de zorg, bouw, ICT of transportwereld: dat maakt nogal verschil. Daarom begint bij Rochus Relatiegeschenken (bijna) elke zoektocht naar een passend relatiegeschenk met een persoonlijk gesprek. Gewoon om even samen door te spreken waarom u een geschenk aan wilt bieden. Maar ook om te praten over welk gevoel uw cadeau moet oproepen of welke relaties uw geschenk ontvangen. Wat ons betreft waardevolle gesprekken, die geregeld zomaar langer duren dan gepland. Vaak zijn ze het begin van een jarenlange samenwerking en leiden ze tot geslaagde geschenken. Ook eens doorpraten?

Neem contact op

Enkele voorbeelden voor diverse branches

AUTO
Ook voor autobedrijven bruisen wij van de ideeën. Van een mooie ijskrabber tot aan een spaarpot in de vorm van een auto, we weten voor iedere gelegenheid wel een passend geschenk te bedenken.

ICT
Een mooi en functioneel relatiegeschenk voor een ict-bedrijf is o.a. een USB stick. Deze is verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en materialen. Het is zelfs mogelijk om een USB-stick te laten maken in bijvoorbeeld de vorm van uw logo.

BOUW
De vrijdagmiddaghamer, wie kent hem niet? Dit is een erg praktisch en typerend geschenk voor een bouwbedrijf. Zo komt uw naam elke week weer tevoorschijn!

"Samen uw relatie verrassen. Kom 's langs voor inspiratie, de koffie staat klaar!"

Bel (0318) 52 11 57 of vul het contactformulier in

Maak een afspraak