Waardering uiten in exclusiviteit
Laat een onuitwisbare indruk achter
Neem contact op

Een bijzonder geschenk voor een bijzonder moment

Een jubileum, een warme relatie, een speciale klant. Sommige gelegenheden of duurzame relaties zijn een bijzonder geschenk waard. Een uniek gebaar, dat jaren later nog herinneringen oproept. Dat vraagt om een bijzondere aanpak, een doordachte keuze. Door onze contacten met tal van fabrikanten in binnen- en buitenland garanderen wij dat die doordachte keuze een succes wordt. Wat past bij uw bedrijf, wat is uw product of dienst en wie is de ontvanger? Belangrijke vragen, waar wij van Rochus Relatiegeschenken ons als geen ander in verdiepen. Want waar anderen stoppen, gaan wij verder. De slotsom? Het juiste geschenk voor uw relatie en een onuitwisbare indruk van uw bedrijf. Dat gedeelde succes, is het u daar tenslotte niet om te doen?

Een geschenk waarover nagepraat wordt

Er is niet veel voor nodig om ervoor te zorgen dat uw relaties en collega’s napraten over uw geschenk, bedrijf en producten. Maar wel een geschenk dat met zorg is uitgekozen. Een product dat precies aansluit bij uw doelgroep; dat dagelijks gebruikt wordt en zo talloze keren herinnert aan uw onderneming. De prachtige geschenksets van Laguiole zijn zo’n voorbeeld. Talloze klanten kozen al voor deze hoogwaardige messen als relatiegeschenk.

 

 

Vastgelegd in brons

Sommige relaties verdienen een geschenk dat warmte, dankbaarheid en verbondenheid symboliseert. Een bronzen beeldje is zo’n geschenk. Verkrijgbaar in allerhande maten, symbolen en uitingen. Leverbaar met gegraveerde plaatjes of zonder. Wij zijn ervan overtuigd dat uw waardering voor de ontvanger geen betere uitingsvorm kan hebben. En reken maar dat het geschonken exemplaar een vaste plek krijgt. Want op een gelukswens, dank of compliment, vastgelegd in brons, is iedere ontvanger trots.

Een greep uit onze exclusieve relatiegeschenken

Authentieke geschenken

Raak de juiste snaar; verwoord uw boodschap in een persoonlijk geschenk. Groot of klein, smal of lang? Wat ons betreft geen voorwaarde voor succes. Als het maar authentiek is. De beste manier om een onuitwisbare indruk achter te laten.

Luxe schrijfwaren

Ze worden dagelijks gebruikt, liggen vaak continu in het zicht. Luxe schrijfwaren zijn al jarenlang een prachtig geschenk voor zakenrelaties. Van vul- tot balpen, van leren schrijfmap tot visitekaartjeshouder. Verschillende maten, vormen of materialen? Rochus Relatiegeschenken regelt het voor u.

Lederwaren en accessoires

Leren gadgets of veel gebruikte modeaccessoires worden de laatste jaren maar wat vaak cadeau gedaan. Aan jubilerende collega’s, trouwe klanten of vaste leveranciers bijvoorbeeld. Waardevolle cadeaus die niet snel vergeten of weggelegd worden. En dat is precies de bedoeling. Ook iets voor uw relaties?

Een impressie van onze exclusieve merken:

"Samen uw relatie verrassen. Kom 's langs voor inspiratie, de koffie staat klaar!"

Bel vrijblijvend (0318) 52 11 57 of vul het contactformulier in

Maak een afspraak