Laat geen moment voorbijgaan
Waardering loont
Neem contact op

Blijk van waardering

Laat geen gelegenheid voorbijgaan om te bouwen aan een relatie. Geen moment onbenut om te waarderen wat u hebt bereikt. Er zijn namelijk talloze momenten waarop u de ander kunt herinneren aan de gedeelde relatie en de waarde van uw bedrijf. Een jubileum, geslaagde fusie of ‘kerstborrel’ bijvoorbeeld. Volgens ons de ultieme gelegenheden om uw klant of medewerker te verrassen met een origineel relatiegeschenk. En hoe u tot de juiste keuze komt? Door eenvoudig weg uw wensen en mogelijkheden te delen met ons. Effectief en persoonlijk of abstract en uniek? Rochus Relatiegeschenken neemt het u uit handen. Want, van kerstpakket tot een exclusief of custom made jubileumgeschenk; niets is voor ons een brug te ver.

Wanneer hebt u iets te vieren? Bel Rochus Hardeman voor advies of bekijk ons aanbod in basis, exclusieve en custom made relatiegeschenken. Wij denken, regelen en vieren graag met u mee!

Seizoensgebonden geschenken

Pasen, Kerst, oud en nieuw. Door alle seizoenen heen zijn er talloze momenten te bedenken waarbij een geschenk hoort. Een cadeau dat aansluit bij de zakelijke Kerstborrel, Paasbrunch of herfstmeeting die u organiseert. Iets wat ervoor zorgt dat de genodigden uw bedrijf, producten en diensten niet vergeten. Dat hoeft niet eens heel groot te zijn. Als het maar klopt. En dat is nu precies óns vak. 

Jubilea vieren

Een geschenk voor een verjaardag, jubileum of bereikte mijlpaal is een onuitwisbare herinnering aan een bijzondere dag. Belangrijk dus om dat feestgevoel in een passend cadeau te gieten. Wij hebben er wel ideeën bij. (Gegraveerd) glaswerk, lederen accessoires of houten decoratie vonden al vaak hun weg naar onze klanten. Wat wilt u vieren en welke herinneringen hebt u daarbij? We denken graag met u mee in de zoektocht naar het perfecte geschenk.

Neem contact op

Een greep uit onze branchegerelateerde relatiegeschenken

Geboorte

Een zilveren babyset is een klassiek en bijzonder cadeau om een geboorte te vieren. Al dan niet gegraveerd; een geschenk dat een persoonlijke band met uw relatie symboliseert. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en met diverse opdrukken

Kerst

Zoekt u een mooi kerstcadeau of een uitgebreid kerstpakket voor uw relaties? Wij regelen het graag voor u. In de donkere maanden voor Kerst zijn we er namelijk dagelijks druk mee. Van dit bijzondere bestek van Laguiole tot een volledig door u samengesteld pakket: succes gegarandeerd.

Jubileum

Jubilea zijn prachtige momenten waarop je elkaar een geschenk biedt als dank voor ijver, betrokkenheid en inzet. Een leren tas herinnert aan deze waardevolle samenwerking. Rochus Relatiegeschenken levert ze van diverse merken, in talloze maten en de mooiste materialen.

Wij werken o.a. met de volgende exclusieve merken:

"Samen uw relatie verrassen. Kom 's langs voor inspiratie, de koffie staat klaar!"

Bel (0318) 52 11 57 of vul het contactformulier in

Maak een afspraak