Over Rochus

Daag ons uit, we bruisen van ideeën!
Waarom Rochus Relatiegeschenken verschilt van anderen
Neem contact op

Ontmoet Rochus Relatiegeschenken

Een subliem idee, een gezamenlijk plan en tot slot een origineel relatiegeschenk. Wij, van Rochus Relatiegeschenken, zijn er bedreven in. Het bedenken, creëren en ontwerpen van originele relatiegeschenken is namelijk ons dagelijks werk. Uitdagend en inspirerend werk, want de ene relatie is de andere niet. Een prachtig samenspel, waar wij al meer dan twintig jaar een eigen visie op ontwikkeld hebben. Met onze exclusieve, custom made en originele relatiegeschenken hebben we dan ook naam gemaakt. Eén die we hoog willen houden, door dagelijks met onze relaties te zoeken naar magnifieke ideeën voor hun organisatie en klanten. Daar blinken we in uit! Wat is uw idee, wat wilt u bereiken en wat is uw doelgroep? Laten we daar eens over doorpraten. Maak snel een afspraak.

“Het bedenken, creëren en ontwerpen van originele relatiegeschenken is ons dagelijks werk.”

Aandacht

We zijn er gepast trots op. Op onze onderneming, onze ideeën en de talloze trouwe klanten die we in ruim twintig jaar van dienst mochten zijn. Gepást trots, dat wel. Want, groot worden door klein te blijven, vraagt dag aan dag inzet, passie en persoonlijke betrokkenheid. Iets waar wij van Rochus Relatiegeschenken ons hard voor maken. Daarom houden we de lijntjes kort, ons team compact. Zo kunnen we persoonlijk uw ideeën en wensen bespreken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dát het verschil maakt. Die gemeende aandacht voor u en uw idee. Nee, dat kost niets, maar het is wel de reden waarom we met veel plezier doen wat we doen! Aandacht en ideeën, wat ons betreft een gouden combinatie.

Ideeën

Ideeën, dat is waar onze onderneming ten diepste om draait. Daar begint een relatiegeschenk mee. Van concepten en magnifieke plannen gaat ons hart sneller kloppen. Dat is ons bestaansrecht. Concurreren met massaproductiebedrijven of prijzenstunters? Nee, dat is niet onze aanpak. Eenvoudig genoeg ligt ons geheim in een decenniaoud devies. ‘Oog hebben voor de klant, meedenken vanuit zijn positie’. Afgezaagd, niet origineel? Voor ons niet, het is de dagelijkse praktijk. Een visie die door trouwe klanten gewaardeerd en geprezen wordt. Een visie die ervoor zorgt dat we, ook na ruim twintig jaar, blijven doen waar we goed in zijn. Het bedenken en realiseren van doeltreffende relatiegeschenken voor úw bedrijf of instelling.

Persoonlijk bezorgd

Na een persoonlijk gesprek eindigt het uiteraard niet. Want wie heeft de bezorgauto van Rochus Relatiegeschenken nog niet gezien? Juist. We vinden het namelijk maar al te belangrijk om de nieuw geleverde geschenken persoonlijk te bezorgen bij onze klanten. Tenslotte gaat er, voor wie dan ook, niets boven het uitpakken van een cadeau. Mogen we binnenkort ook bij uw bedrijf bezorgen?

"Samen uw relatie verrassen. Kom 's langs voor inspiratie, de koffie staat klaar!"

Bel (0318) 52 11 57 of vul het contactformulier in

Maak een afspraak