Kerstpakketten die indruk achterlaten
Stijlvol en exclusief
Neem contact op

Waardering uiten met een origineel pakket of geschenk

Een mooi geschenk moet voldoen aan een aantal voorwaarden: er moet aandacht aan besteed zijn, zowel gever als ontvanger moeten beiden enthousiast zijn en het moet vooral ook uitstraling hebben. Producten die waarde hebben en met zorg uitgezocht zijn. “
‘Geven zit ons in de genen!’ Immers u weet het, we verkopen niet alleen relatiegeschenken maar vooral ideeën! Geschenken waar over gepraat wordt. In de korte tijd dat we nu ook kerstpakketten samenstellen, hebben al veel waardering ontvangen. Wat ons ook uniek maakt; dat u zelf kunt samenstellen. Dus vooral geen standaard pakketten! Uiteraard willen wij, indien gewenst, ook het verpakken voor u verzorgen. Tenslotte is ontzorgen ook een vorm van geven!
Zoekt u ook een passend kerstpakket of een fraai relatiegeschenk voor uw medewerker en/of relatie? Kom dan snel inspiratie opdoen in onze fraaie compleet gestylde showroom onder het genot van een kop koffie of een goed glas wijn. Van harte welkom!
Nieuwsgierig geworden? Hier onder ziet u een kleine selectie van onze exclusieve pakketten.

IN DE ROOS

Een kwalitatief goed dartbord met bijpassend dartset, lekker biertje om te delen, chips en nootjes, dit pakket bevat alle ingrediënten voor een gezellig mannenavondje! Het valt dan ook gegarandeerd in de smaak bij de mannelijke collega’s.

VUUR EN ROOK: ROOKOVEN MET PLAID

Een duurzaam geschenk! Een pakket dat elk seizoen weer tevoorschijn komt, zeker in de koude dagen. Wat denkt u van een luxe warme plaid dat in elk interieur past? Uren genieten en dat als blijk van waardering. Om het pakket compleet te maken hebben we er nog een paar speciaalbiertjes aan toegevoegd, het feest kan beginnen! Liever een ander product toevoegen? Daag ons uit en we maken een hele andere combinatie. Een tal van mogelijkheden!

GEZONDE START

De smaak van het goede en gezonde landleven, eerlijk en zonder toevoegingen. Dat waarderen uw klanten! Gecombineerd met de goudkleurige kaarsenstandaard, de kaars en het velours kussen vormt het een prachtig kerstgeschenk. U mist nog een persoonlijke boodschap? Wat dacht u van een gepersonaliseerde kaarsenaansteker? Wij denken graag met u mee!

DOE HET ZELF: EEN PAKKET VOOR ECHTE KERELS

Stoere mannen maakt u blij met praktische geschenken. ‘Blijvende waarde’, ‘nut’ en ‘kwaliteit’ zijn dan termen die een rol spelen. In dit pakket worden kwalitatieve artikelen van het kwaliteitsmerk Stanley gecombineerd tot een kerstpakket wat nog lang zal heugen. Na het klussen is het rusten! Eerst handen wassen met de geurende kluszeep en dan genieten van een lekker biertje en de betere chips. Toch handig die jongens van Rochus Relatiegeschenken!

WINTERSE GEZELLIGHEID

Dit pakket bevat alle ingrediënten voor een familieavond vol gezelligheid: een luxe houten bordspel in een megaformaat, kaarsen, een goede fles wijn met fraaie glazen en sfeerverlichting. Ontzettend leuk om te geven aan medewerkers die een gezin hebben. Het brengt de familie weer om tafel. Uren gezelligheid gegarandeerd! En wilt u dat de herinnering nog langer blijft hangen? Geen punt, we kunnen het ook voor u personaliseren met uw logo. Weer zo iets wat ons uniek maakt

BADEN IN LUXE

Kruiden in tubes, een wijn-/oliekannetje, een broodplank een mooie geurkaas, een sierkaas en een heerlijke, gedroogde Fuet. Zo maar een greep uit de mogelijkheden. U ziet het, ook een pakket met food kan een exclusieve uitstraling hebben. Hier ziet u een selectie uit ons foodassortiment, gecombineerd met een praktische broodplank. Of graag met een een ambachtelijke kerststol of gerookte beenhammetjes rechtstreeks van de slager? Geen punt! Rochus Relatiegeschenken gaat verder waar onze collega stopt.

Een greep uit onze exclusieve kerstgeschenken

Sfeervolle geschenken

We horen het zo vaak: de geschenken van Rochus Relatiegeschenken zorgen voor sfeer. Logisch, het draait immers steeds meer om beleving. Dat gezellige thuisgevoel! We kopen in bij internationale leveranciers van gerenommeerde merken. Dat resulteert in producten die u nergens in de branche tegenkomt! Wat denkt u van een exclusief windlicht of een vuurkorf met een eigen boodschap? Brandt maar los met uw vragen, we helpen u graag!

Luxe geschenken

Rochus Relatiegeschenken is bij uitstek uw partner als het gaat om geschenken op maat. Niets is ons te gek. Door onze contacten wereldwijd, zijn we in staat om custom-made geschenken te produceren. Wat dacht u van een verzilverd miniatuur van uw product, een exclusieve lederen tas met gepersonaliseerde voering, een trolley met de naam van uw personeel. Zo maar een greep uit de talloze mogelijkheden. U zult u verbazen over de mogelijkheden. Wat is er nu mooier dan iets weg te geven wat niemand heeft!

Eigen label

U vindt bij Rochus Relatiegeschenken producten die onder eigen label geproduceerd zijn onder de naam RR exclusive. Stuk voor stuk produkten die alleen bij ons te vinden zijn. We kennen bij uitstek de markt en daar spelen we op in. Uiteindelijk willen namelijk net als u, echt eens iets anders! De trends worden door ons op de voet gevolgd. Veel energie besteden we aan de ontwikkeling van onze produkten. Exclusief hoeft niet per definitie duur te zijn, maar wel anders! Dat maakt Rochus Relatiegeschenken anders!

Een impressie van onze exclusieve merken:

"Samen uw relatie verrassen. Kom 's langs voor inspiratie, de koffie staat klaar!"

Bel vrijblijvend (0318) 52 11 57 of vul het contactformulier in

Maak een afspraak