Onze klanten aan het woord

Zij kozen heel bewust voor ons bedrijf, waardeerden onze aanpak en waren uitermate tevreden met de ideeën voor en realisatie van hun relatiegeschenken. Wat was hun vraag en waarin hebben ze Rochus Relatiegeschenken vooral gewaardeerd? Lees de recensies van onze klanten op deze pagina. Staat uw succesverhaal binnenkort ook op deze website? Bel voor meer informatie eens met Rochus Hardeman.

“Rochus Relatiegeschenken gaat voor kwaliteit en dat is voor ons erg belangrijk”

Evert Ritsma: “Mijn voorganger was al klant bij Rochus Relatiegeschenken en ikzelf zag geen enkele reden om hier verandering in te brengen. Net als ons notariskantoor gaat Rochus namelijk voor kwaliteit. Iets wat voor ons heel belangrijk is. Daarnaast vind ik het erg prettig dat er goed wordt meegedacht met de klant. Ja, Rochus heeft ‘hart voor de zaak’ en dat is heel fijn in de omgang.”

“De persoonlijke benadering gaf de doorslag”

Wim van Horssen: “Rochus en zijn team denken goed mee, voordat je je doelgroep gaat benaderen met een relatiegeschenk. Iets wat wij bijzonder waarderen. Daarnaast is onze ervaring dat ze zich er hard voor inzetten om alle producten goed en op tijd te leveren. Hoe we tot een samenwerking kwamen? De persoonlijke benadering gaf de doorslag. Rochus kwam hier binnenlopen met passende producten en een goed verhaal. Dat klikte. Zo kan het gaan…”

“De producten worden altijd conform afspraak geleverd”

Annemieke Post: “Rochus Relatiegeschenken werd ons aanbevolen door anderen. Omdat we op zoek waren naar een partij voor het leveren van relatiegeschenken, besloten we contact op te nemen met Rochus. Dat bleek een goede zet. De samenwerking ervaren we namelijk als zeer goed; de communicatie is prettig, tijdig en correct en de producten worden altijd conform afspraak geleverd. Ook het uitgebreide assortiment vinden we heel fijn. Het gevolg? Wij raden Rochus Relatiegeschenken nu zelf ook aan bij anderen!”

“Rochus Relatiegeschenken zorgt ervoor dat ik elk jaar weer originele cadeaus kan aanbieden aan onze klanten en werknemers”

Mathilde Hazeleger: “Al van jongs af aan ben ik bekend met Rochus zijn onderneming. En dat op een heel positieve manier. Het team werkt heel zorgvuldig en bestaat uit mensen ‘met hart voor de zaak’. Het uitzoeken van kerstgeschenken bij Rochus Relatiegeschenken is dan ook elk jaar weer een leuke aangelegenheid! De keuze is enorm, divers en de producten worden prachtig gepresenteerd. Zo zorgt Rochus Relatiegeschenken ervoor dat wij als onderneming telkens weer originele en persoonlijke cadeaus kunnen aanbieden aan onze klanten en werknemers.”

“Er wordt hard gewerkt om mij als klant zo goed mogelijk te helpen”

Jannemarie Borsboom: “Mijn eerste kennismaking met Rochus Relatiegeschenken was in 2008, toen onze zorginstelling een nieuwe naam kreeg. Rochus verzorgde het promotiemateriaal. Pennen, theedoosjes, partyprikkers: we werden erg goed geholpen bij het uitzoeken ervan. Nog steeds bestel ik promotiematerialen bij of hebben we contact over nieuwe ideeën, bijvoorbeeld wanneer we nadenken over originele cadeautjes voor de ‘Dag van de Verpleging en Verzorging’. Ik hecht veel waarde aan het advies, het persoonlijke contact en de betrouwbaarheid. Het is bijvoorbeeld erg fijn om te merken dat er echt rekening wordt gehouden met ons budget, onze wensen en mogelijkheden. Daarnaast kan bijna alles wat je vraagt geregeld worden en ervaar ik dat er hard gewerkt wordt om mij als klant zo goed mogelijk te helpen. Heel fijn!”

“Rochus Relatiegeschenken verkoopt ideeën, niet alleen relatiegeschenken”

Joost van Rijsbergen: “Via vrienden van de V.R.C.L. kwamen we in contact met Rochus; het klikte gelijk en al snel was er sprake van een prettige samenwerking. De persoonlijke relatie staat bij Rochus Relatiegeschenken hoog in het vaandel. Daarnaast zijn we erg tevreden over de kwaliteit van dienstverlening. Die gaat tenslotte verder dan alleen het leveren van producten. Rochus Relatiegeschenken verkoopt namelijk ideeën, zo is onze ervaring. We raden andere ondernemers Rochus Relatiegeschenken dan ook voor 100 procent aan. Want zelfs als er toch iets misgaat, kun je er van op aan dat het naar volle tevredenheid wordt opgelost!

 Rochus Relatiegeschenken denkt in mogelijkheden

Amanda Herrera de Gier: “De RMU is al jaren klant bij Rochus Relatiegeschenken en niet zonder reden. We waarderen het dat Rochus actief meedenkt wanneer we ons als organisatie buigen over nieuwe premiums of cadeaus. Erg fijn! Zo krijgen we keer op keer producten die passen bij onze organisatie of campagne én passen binnen het budget. Een hele uitdaging; maar het lukt altijd, omdat Rochus Relatiegeschenken denkt in mogelijkheden in plaats van ‘onmogelijkheden’! Samengevat zijn we dan ook zeer tevreden met het persoonlijke contact, de korte lijntjes en de geleverde producten.”

“Relaties bellen ons op om te vragen waar onze pennen vandaan komen”

Anna Slingerland: “Samenwerken met Rochus Relatiegeschenken betekent korte lijntjes. Er wordt namelijk altijd snel gereageerd en Rochus biedt altijd meerdere opties aan. Als wij als Driestar een ander product op het oog hebben, wordt er alles aan gedaan om dit ook te kunnen leveren. Onze samenwerking startte met een grote penneninkoop die nog steeds erg geslaagd is: op beurzen komen mensen onze pennen halen, ‘want die schrijven zo lekker’. Zelfs relaties bellen ons op om te vragen waar onze pennen vandaan komen, omdat ze de kwaliteit zo goed vinden. Ja, kwaliteit, snelle communicatie en perfecte levering maken het tot een bijzonder prettige samenwerking die ik ieder aan kan raden!” 

“We waarderen de duidelijke afspraken die Rochus Relatiegeschenken maakt én nakomt”

Teunis Hardeman: “Met ons bouwbedrijf zijn we al jaren klant bij Rochus Relatiegeschenken. Het goede advies en de kwaliteit van de producten gaven de doorslag om deze keuze te maken. Wat we bijzonder waarderen in de dienstverlening van Rochus Relatiegeschenken? De korte lijntjes, de duidelijke afspraken die gemaakt én nagekomen worden en het denken in mogelijkheden. Wat ons betreft een aanrader voor alle ondernemers (in de bouw)!”

“Voor Rochus Relatiegeschenken is niets te gek”

Monique van Maarschalkerweerd: “Je vindt elkaar al snel, als je beiden hetzelfde automerk waardeert. De samenwerking tussen Rochus Relatiegeschenken en Ekris is dan ook bíjna een vanzelfsprekendheid. Zij het niet dat we daarnaast bijzonder te spreken zijn over de communicatie, de service en de kwaliteit van de producten van Rochus Relatiegeschenken. En niet te vergeten: de dienstverlening. Die is van een heel hoog niveau, want voor Rochus Relatiegeschenken is namelijk niets te gek. Die openheid in het meedenken en zoeken naar oplossingen wordt door ons bedrijf erg gewaardeerd!”

 

“Rochus Relatiegeschenken denkt verder mee dan je als klant vraagt”

Martijn Cluistra: “Afspraak is afspraak en als klant ben je absoluut geen nummer. Die twee uitgangspunten zijn wat mij betreft kenmerkend voor de werkwijze van Rochus Relatiegeschenken. Wij ervaren de persoonlijke betrokkenheid als uitstekend; Rochus denkt verder mee dan je als klant vraagt. Het gesprek houdt namelijk niet op bij het praten over de producten. Juist die aandacht voor ons bedrijf, de achterliggende gedachte en het persoonlijke aspect maken het samenwerken zo waardevol.”

“De persoonlijke relatie staat centraal in de samenwerking”

Edward Rozendaal: “Rochus kent zijn klanten persoonlijk. Dat is wat mij als eerste te binnen schiet als ik aan Rochus Relatiegeschenken denk. Want die persoonlijke relatie én het meedenken met de klant maken dit bedrijf, volgens mij, zo waardevol! Daarnaast ben ik erg tevreden over de service en het maatwerk dat Rochus Relatiegeschenken levert. Kortom: voldoende redenen om mijn klanten Rochus Relatiegeschenken zeker aan te bevelen!”